Mi a honlapunk küldetése?

A kortárs magyar irodalom támogatása, tehetségek felfedezése. Lehetőséget szeretnénk biztosítani minden irodalom iránt érdeklődó és írásra hajlamos ember számára irodalmi megmérettetésre, interneten való megjelenésre.

 

Mik a céljaink?

Szeretnénk egy olyan internetes portált létrehozni, ahol rendszeresen pénzdíjas irodalmi pályázatokat hirdetünk különböző témákban és műfajokban. Az irodalmi pályázatok kapcsán a legfontosabb szempontjaink:

  • A pályázatokat olyan hiteles zsűri bírálja el, melynek tagjai a kortárs irodalom jeles képviselői.
  • A pályázatok lebonyolítása gyors és egyszerű legyen. A pályázatok benyújtásához elegendő lesz egy számítógép és egy internetkapcsolat.
  • A pályázatoknál a második bírálati körbe jutott alkotásokra a zsűri 3-6 soros visszajelzést ad, ezzel is támogatva a pályázó fejlődését. 

 

Miért érdemes regisztrálni?

Honlapunkon lehetőség van saját fiók létrehozására. Regisztrált felhasználóink a pályázatokról elsőként értesülnek a jövőben. A pályázatokon való részvétel feltétele a regisztráció. A saját fiók tárhelyként funkciónál a felhasználó részére. Itt tudja elérni a saját pályázatait, itt kerül sor az anonim pályázatoknál a felfedésre, továbbá a zsűri értékelését is itt tudja elolvasni az a pályázó, akinek a műve a második körbe jutott.